Hoogendijk Sliedrecht
Hoogendijk Sliedrecht
Westerstraat 2
3361 XS Sliedrecht
0184 49 30 30 - info@hoogendijksliedrecht.nl
Houdt binnenvaartschepen in de vaart
Storingsnummer:06-53243216

 

Vacature IJzerwerker / Inbouwer


Ben jij zelfstandig ijzerwerker/inbouwer en op zoek naar een nieuwe uitdaging in een team dat goed op elkaar ingespeeld is? Dan pas jij bij ons.

Wie zijn wij:
Hoogendijk Sliedrecht is ruim 100 jaar actief in de beroepsvaart. We richten ons vooral op het werktuigkundige deel van het schip, zoals motor en keerkoppeling, schroefassen en roeren, pompen en hydrauliek. Dit doen we zowel op locatie als aan onze kade te Sliedrecht. Voor de hermotorisering en inbouw, van complete voortstuwingsinstallaties en roerwerken, zoeken we uitbreiding van ons team.

Wie ben jij:
Je houdt van afwisselend werk en hebt ervaring als ijzerwerker/inbouwer of (buiten)bankwerker. Je werkt samen met collega’s aan het hermotoriseren van bestaande schepen, inbouwen van schroefaskokers, schroefassen, roerwerken, motoren en keerkoppelingen. Werkzaamheden zoals aftekenen, snijbranden, samenstellen, lassen, uitlijnen zijn op je lijf geschreven. Flexibiliteit, nauwkeurigheid en oplossingsgerichtheid zijn bij ons belangrijk.

Wat wij verder van jou verwachten is:

-       relevante werkervaring is een vereiste;
-       een lasdiploma of praktische vaardigheid in machinale bewerking of pijpfitwerk is een pré,
-       geen 9 tot 5 mentaliteit;
-       gewend om zelfstandig én in teamverband te werken;
-       je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Wanneer het bovenstaande je aanspreekt en je past in het profiel, ontvangen we heel graag jouw CV en een korte motivatie. Dit kan opgestuurd worden naar: info@hoogendijksliedrecht.nl. Of bel ons gewoon even als je interesse hebt.

Neem voor meer informatie over deze vacature telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 0184-493030.

Vacature IJzerwerker / Inbouwer - Vacature IJzerwerker / Inbouwer