Hoogendijk Sliedrecht
Hoogendijk Sliedrecht
Westerstraat 2
3361 XS Sliedrecht
0184 49 30 30 - info@hoogendijksliedrecht.nl
Houdt binnenvaartschepen in de vaart
Storingsnummer:06-53243216

 

Welke meting is geschikt voor mij?

 

Voor verschillende situaties en budgetten hebben wij diverse metingen. Van relatief eenvoudige metingen die geschikt zijn om te monitoren tot een zeer uitgebreide meting die de motor veel verder in kaart brengt.

 Basismeting

Voor iedereen die een algemene indicatie wil hebben van de uitlaatgassen emissies van een motor is dit een goede meting. Bij deze meting worden de emissies gemeten, wordt er indien nodig gevaren en krijgt u een rapport met emissiewaarden. Hieruit is duidelijk af te lezen wat de huidige emissies zijn. Op basis van dit rapport kan bepaald worden of er kans is om de CCR II norm te halen. In veel gevallen is het haalbaar om deze meting tegen een aantrekkelijk tarief uit te voeren.

 Uitgebreide meting

Dit is een uitgebreide en nauwkeurige meting waarbij naast de emissiewaarden ook diverse andere metingen verricht worden. Het meten van onder andere brandstofverbruik en (indien van toepassing) cilinderdrukken met moderne apparatuur geeft een nauwkeurig resultaat. Tevens worden andere drukken en temperaturen opgenomen en verwerkt in de rapportage. Dit zorgt voor een gedetailleerde analyse van het functioneren van de motor. Dit rapport brengt het best in beeld wat de emissies zijn en of deze verbeterd kunnen worden.

Door onze kennis van zowel regelgeving, emissiemeten en motoren kunnen wij u optimaal adviseren op het gebied van emissieverbetering. Deze combinatie komt u veelal niet tegen in de markt.